top of page

DECORATION - christmas 2017

Přichází zima a s ní i nový pohled na všechno ostatní. Dny se zkracují a noci prodlužují. Nastává i doba adventu, Vánoc a tomto článku bych se chtěla zaměřit na zimní dekorace a zároveň i na dekorace vánoční. Vybrala jsem jednoduché nápady, které zvládne každý. Hodně jsem se inspirovala stránkou pinterest.com kde jsou opravdu skvělé nápady dekorací s celými postupy.

Obrázky

Stačí si koupit rámeček třeba v Ikei nebo v jakémkoli obchodě s dekoracemi. Pak si stačí vybrat jen obrázek, který se ti bude líbit a je hotovo! Na podklad si můžete nalepit úplně cokoliv, od stromečku až po mého soba. Šablonky se dají najít na internetu, třeba na pinterest.com!

Adventní kalendář

Používám ho už od malička každý rok na Vánoce, ovšem v různých podobách. Někdy čokoládový, jindy látkový (máme doma stromeček) nebo si vyrobím svůj vlastní, což jsem udělala tento rok.

Postup je snadný, potřebuješ na to korkovou nástěnku, nebo něco kam to budeš moci napíchnout a pověsit, dál nůžky, černou permanentní fixu, zlatý a stříbrný papír a připínáčky. Z toho si vystřiháte různé vzory, třeba stromečky nebo baňky. Z druhé strany si pak napíšeš nějaký úkol, který ten den musíš splnit, pak už je stačí tvé vzory očíslovat a připevnit. A je hotovo!

Můžeš si ho vyrobit sama, nebo koupit v jakémkoli obchodě ve tvém okolí. Samozřejmě homemade svícen je naprosto lehký! Stačí vzít třeba starou zavařovačku, herkules a tenčí papír (zrovna jsem zapomněla jméno). Pak už jen potíráš sklenici lepidlem a postupně přidáváš kousky papíru v různých barevných kombinacích a je hotovo!

Trocha inspirace z internetu

Samozřejmě i já se inspiruji nejvíce na internetu, především na známých sociálních stránkách jako pinterest.com, instagram.com, weheartit.com a jiné.


bottom of page